marți, 3 noiembrie 2015

Meditatie shamanica cu elementali



Va propun acum o meditatie cu cele 4 elemente ale naturii. In toate traditiile lumii aceasta mediatie este prezenta sub o forma sau alta. Apa, Aer, Foc, Pamant, echilibrul electro-magnetic al acestor forte propulseaza spiritul uman spre cele mai inalte culmi de ferma realizare spirituala. Pamant- stabilitate, apa- emotional, emotiile fiind cea mai puternica forma de energie disponibila la nivel uman, foc- vointa, aer - inteligenta si comunicare. Practic meditatia aceasta ne invata urmatoarele:
-cum sa intram in legatura cu elementele pe rand
- cum sa echilibram elemente in propria noastra fiinta
- faptul ca elementele sunt si ele la randul lor populate de fiinte inteligente numite elementali
- cum sa lucrezi cu acesti elementali pentru imbunatatirea vietii personale.
Meditatia este inspirata din traditiile spirituale esoterice precum: Wicca, Golden Dawn, Shamanism Nordic si altele. Ideea de baza e sa treci dincolo de teorie si sa experimentezi misterul pentagramei in fiinta ta proprie. Pentagrama este un simbol sacru ce inseamna Spiritul Divin din noi care conduce si echilibreaza cele patru elemente: apa aer foc si pamant cu akasha a-l cincilea element ( Spiritul Divin ).
Se vor invoca pe rand elementele si elementalii si se va lucra cu ei pe rand si cu toti deodata in functie de nevoile celor prezenti. Cu totii avem elemente ce trebuie integrate la nivel de psihic, unora le lipseste stabilitatea si sanatatea, elementul pamant ajuta mult aici, unora le lipseste vointa de actiune, elementul foc trebuie pus a punct, altora le lipseste o ratiune mai inalta si sunt dominati prea mult de emotii, aer si apa aici trebuie echilibrate. Practic meditatia cu elementele este una dintre cele mai ignorate meditatii la noi in Occident dar pe care, spre exemplu, pusnicii tibetani o practica de la primii ani de antrenament mistic in lamaserii.
Se va utiliza pentru meditatie: toba sau alte instrumente muzicale prin care elementele sunt mai usor de invocat, mantralizari care fac accesul la energia elementala mai usor si alte metode de invocare si lucru cu energia elementelor care vi se va prezenta pe scurt inainte de meditatie ! Eu nu tin cursuri ci sustin meditatii si experienta e cea mai buna cale sa inveti ce alte 100 de cursuri spirituale poate nici nu mentioneaza la nivel teoretic
Cu astea fiind spuse gata vorba va astept la meditatie !


Ne vedem sambata 7 noiembrie la ora 17.
Contributia voastra: 50 lei.
Inscriere: nagymelinda3@yahoo.com, tel 0727573431.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu