marți, 10 noiembrie 2015

Meditatia cu Mama Pamant si Tatal Cer

Este o propunere de calatorie shamanica la care am ajuns prin diferite experiente meditative din mai multe traditii spirituale atat din occident cat si orientale. 

Mama Pamant este principiul etern feminin.In aceasta meditatie se lucreaza cu principiul feminin etern, cu aspectul magnetic al energiei si cu aspectul protector. Aspectul de insamantare, de gestatie creatoare, 
manifestarea, apartine Tatalui Cer,  
Meditatia invoca lumina manisfestarii impreuna cu dragostea protectoare a Mamei Pamant in corpul energetic.
Si astfel principiul Yin-Yang, Tata-Mama, Electric-magnetic, si misterele asociate acestor principii ni se reveleaza in aceasta calatorie cu parintii nostru eterni: tatal cer si mama pamant. 


Tatal Cer este Sinele nostru Inalt iar Mama Pamant este acolo unde Sinele nostru a gestat, a devenit monada de lumina. 
Desi suntem eterni suntem supusii devenirii. 
Totul e intr-o eterna devenire, pana si divinitatea noastra launtrica.

Aceasta meditatie include si o tehnica de protectie energetica prin invocatii facute catre zeitatile asociate atat Mamei Pamant cat si a Tatalui Cer,


Pe ritmurile de toba se poate include si incantatii, Incantatia, mantralizarea, este o forma de baza de a ridica vibratia corpului fizic si a trezi spiritul spre a-i face acces in lumi spirituale mai profunde.

Meditatia poate dura de la 30 de minute la o ora este un lucru complet cu energiile masculine si feminine atat din noi cat si din univers. Presupune practic atingerea starii de Dao, de polarizare perfecta intre electric si magnetic, intre aspectul de intentie si vointa al constiintei in cel de gestatie pasiva a creatiei, protectie, dorinta. 


Zeitati asociate Mamei Pamant; Gaya, Dhyana, Arthemis, Demetra, Inanna etc.

Zeitati asociate Tatalui Cer: Sinele Inalt, propria ta divinitate launtrica. Pan, Kokopeli, Kernunnos, Odhin, Tyr etc.  

Este o meditatie in care ne lasam inundati de dragostea mamei pamant si in acelasi timp patrunsi de lumina creatoare a tatalui nostru ceresc si sinelui nostru profund. Se invata a se lucra cu cele doua energii in acelasi timp, Mai intai vom face invocarea individuala a energiei si apoi lucrul simultan cu ambele energii. 

In aceasta meditatie se mai reveleaza si misterul Fiului, fiindca din unirea celor doua energii, sus si jos, yin-yang, se naste Fiul, noua energie, Hristul launtric sau Buddha launtric.

Inscrieri: nagymelinda3@yahoo.com, 0727543431.

Meditatia va avea loc sambata si contributia voastra este de 30 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu